Categorieën
Geen categorie

Bandit 112

De dagen worden alsmaar korter, en de luiken gaan steeds vroeger dicht. Tel daarbij op dat de sneeuw in aantocht is, en u begrijpt dat ik de zolder ben opgedoken om de Peavey Bandit 112 naar beneden te verhuizen, alsmede de Yamaha Pacifica en de wokka-wokka van Vox. De Epiphone laat ik nog even boven, ik moet eerst de nekspieren verder trainen. Over de aanschaf van zowel deze Bandit 112 als de Vox Wah heb ik eerder al eens bericht. Zie de blogs Een wokka-wokka voor de Switch en De Switch haalt zijn gram uit de tijd dat de rockband FEL furore maakte (beide blogs zijn uit 2007; de bestanden hangen aan de officiële website). Het zou me niets verbazen als het aantal meldingen van laag-frequente bromtonen in en rondom Zuidhorn weer gaat toenemen. Ik beloof nu plechtig, dat ik de Bandit ’s nachts van het netstroom haal.

Heerlijk, de geur van opwarmende elektronica…

Alarm! Detail van de Peavey Bandit 112…

Zuidhorn, november 2010

(Dit bericht is eerder gepubliceerd op de oude Weblog Gritter)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *