Over mij

Aan de rand van Den Andel, een klein dorpje op slechts enkele kilometers van de Groninger noordkust, ligt een klein minilandgoed genaamd Andledon. Daar werk ik samen met mijn echtgenote aan een toekomst. Ik verricht er klussen op het terrein van beheer en onderhoud en ben voor het op Andledon gevestigde Cultuurerf onder meer werkzaam als geluidsman. In de tijd die mij rest schrijf ik: poëzie en verhalen in de meest ruime zin van het woord. Ik publiceer ze onder meer op dit weblog voor wie ze lezen wil en soms draag ik ze voor. In verband met mijn poëzie die is geïnspireerd door de Wadden is mij in 2012 het Waddengoud keurmerk toegekend.

Naast poëzie en verhalen schrijf ik songteksten, zing ik en speel ik gitaar. Samen met Hans Elmers vorm ik de Damned Poets Blues Band waarin mijn liefde voor muziek, poëzie en theater samenkomen. Zo adem ik dagelijks kunst en cultuur. Maar er is meer. Met maatjes uit Nederland en de rest van Europa kom ik met regelmaat samen in de virtuele wereld om met mijn team Dreadless competitieve wedstrijden te spelen in het onlinespel Counter-Strike: Global Offensive. Aan mijn avonturen als ‘oudere gamer’ is een aparte blog gewijd: de Gids voor de Oudere Gamer.

Buiten dit weblog tref je meer van en over mij op Facebook en Twitter. Geïnteresseerd in techniek? Soms participeer ik in meer technische projectjes door een schroevendraaier aan te reiken aan mijn zoon. Lees hier over zijn avonturen.

Gritter.