Categorieën
Geen categorie

Boekpresentatie “Verhalen met een glimlach”

Op zaterdag 19 november aanstaande zal de feestelijke presentatie plaatsvinden van het boek Verhalen met een glimlach, geschreven door Dick J.H. Guillot en van illustraties voorzien door Koen van der Velden. De wethouder Kunst & Cultuur van de gemeente Winsum, dhr. Philip Broeksma, zal het eerste exemplaar van het boek officieel in ontvangst nemen.

In de verhalenbundel wordt op humoristische wijze een ongebruikelijke blik geworpen op een aantal Nederlandse spreekwoorden en gezegden. Schrijver/dichter Guillot heeft zijn fantasie de vrije loop gelaten door uit te gaan van een meer letterlijke betekenis van Nederlandse uitdrukkingen.
Dick Guillot & Koen van der Velden (foto: Bureau Davids)
De in Den Andel wonende Guillot en Van der Velden kennen elkaar goed. Buiten het zijn van dorpsgenoten hebben ze beiden een achtergrond in de beeldende kunst, en maken ze, met een aantal andere kunstenaars, deel uit van de Kunstgroep Het Hoogeland.

De boekpresentatie op 19 november start om 16:00, en zal plaatsvinden in één van de ruimtes op het erf van de Andelster schrijver/dichter Gritter, die voor Guillot en Van der Velden als gastheer zal optreden. Het erf is te vinden op het adres Kruisweg 6 te Den Andel.
 

 
Den Andel, november 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *