Categorieën
Geen categorie

Oude wijn, nieuwe zak

De laatste maanden ben ik af en toe wezen kijken op de plaats, waar eens de vorige Weblog Gritter was. Zwartgeblakerd, rokend en stinkend lagen de letteren erbij. Alleen de laatste vijf berichten waren te lezen, de overige waren onbereikbaar. Een digitale rampplek.

Ook gisterenavond ging ik even kijken. Want: ik mis de oude berichten. Die bieden toch een basis, een verleden, voor hetgeen op déze plaats gebeurt. Maar wat ook belangrijk is: op diverse plaatsen wordt naar de oude berichten verwezen, zoals op de website van Zinnen Verzetten.

Tot mijn verbazing kon ik doorlopen, en alle berichten inzien.

Het was tegen kwart voor tien, en ik greep mijn kans. Ik heb al mijn berichten uit de puinhopen van weblog.nl gered, en een plaats gegeven op deze blog. Oude wijn in een nieuwe zak. Ik ben tot ongeveer één uur in de nacht bezig geweest. Vandaar dus, dat op donderdag 13 oktober en op vrijdag 14 oktober in totaal vijftig (50) berichten zijn geplaatst. Zodra zal ik de site van Zinnen Verzetten aanpassen, zodat alles weer soepel draait.

Ik voel me weer compleet, net als de Seicento. Hoe dat zit? Lees maar op deze blog, te midden van alle andere berichten!

Den Andel, oktober 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *