Categorieën
Verhalen

Binnenkort: ‘De verlossing van Groningen’

Komende maandag (28 oktober) lanceer ik om 17:00 een nieuw schrijfproject: ‘De verlossing van Groningen’. Het project betreft een feuilleton, ofwel een lang verhaal in een reeks korte afleveringen. De delen zullen met grillige regelmaat verschijnen.

Het feuilleton heeft een eigen website: https://deverlossingvangroningen.nl. Dat Groningen een belangrijke rol speelt in het fictieve verhaal – de stad en/of de Ommelanden – mag gerust uit de titel worden afgeleid. Of het Groningse verlost moet worden, verlost kán worden of verlost zál worden, lijkt nog open te liggen.

Ook ik weet nog niet waar het verhaal ons precies zal brengen. We kunnen het dus samen gaan beleven door beiden – lezer en schrijver – het avontuur te zoeken en te vinden. Omdat het leven soms wat sneller gaat dan het geschreven woord, kan ik een strikt ritme in het laten verschijnen van nieuwe afleveringen niet garanderen. Dát er iets komt, is echter noodzaak.

De allereerste aflevering die volgende week maandag zal verschijnen, is slechts klein en bescheiden. Het is namelijk de Proloog. Die zal alvast een schaduw werpen op wat kan komen. Tot volgende week!

Den Andel, oktober 2024

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *